Перше вересня завжди приходить вчасно

Вячеслав Топильницкий
І
Сьогодні осінь нам подарувала цей радісний день,
Перший свій день.
Вона до школи погукала безліч цікавих гостей,
Батьків і дітей.
Вона уже підготувала квіти духмяні, п’янкі
В дарунок для нас.
І вже усміхнені, веселі діти
Поспішають у клас.

Пр.
А перше вересня завжди приходить вчасно.
Ми перше вересня усі зустрінем класно.
Ми привітаєм один одного з початком навчання,
Зібралась тут уся шкільна рідня.
Ми привітаєм один одного з початком навчання.
З першим вересня!

ІІ
Нові підручники в нових портфелях чекають давно
Свій перший урок.
І першокласниця, як юна фея, тримає в руках
Співучий дзвінок.
Його мелодією чарівнОю милуються всі:
Дорослі й малі.
Він розливається дзвінкою луною
По рідній землі.