Крах Украины

Слободян Ирина
Вмирає наша ненька, вмирає Україна,
Як мати лишається останнього сина,
Що ж ви натворили фашисти прокляті,
Її загубляєте, немов немовлята.

Країной керують кому не потрібно,
У руля держави стоять завжди злидні,
Один працював собі у кішєню,
А другий, на смерть посилає дитину.

Вставайно народу!
Вставайно скоріше!
І владу країни
Жени пошвидіше!