1428 - Water makes many Beds

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Всегда готово ложе
Тем, кто не хочет спать –
Неисчерпаемые воды
Его для нас торят.
А нам ужасен отдых
В тех комнатах, где гость,
Колеблясь с вечной амплитудой,
Утрачивает ось.


Water makes many Beds
For those averse to sleep -
It's awful chamber open stands -
It's Curtains blandly sweep -
Abhorrent is the Rest
In undulating Rooms
Whose Amplitude no end invades -
Whose Axis never comes