Циганське сонце - на пiдйомi...

Анатолий Анненко
"Циганське сонце" - на підйомі,
                іще півнІч не надійшла...
Години три - як ми знайомі,
                а ти зі мною вже "була".

Тобі не знаю, що сказати
                за хтиву ту солодку мить...
Чудово вмієш ти кохати..,
                але чи здатна ти любить?

Твій погляд - наче таємниця,
                яку ніяк не розгадать.
...Мені іще не раз насниться
                твоїх цілунків благодать...