Дарую вiршi тим, хто любить iх...

Геннадий Сивак
Дарую  вірші тим, хто любить їх,
Хоч   не усім мої   до уподоби,
Вишукую   в ночі  в  думках своїх,
Хоч не завжди таланливі випроби…
Пробачення прошу у читачів,
Та відгуків терпляче все   чекаю,
Та за потік  критичних ваших  слів,
Ніколи  людоньки, й   не ображаюсь.
Вони наснага,  й кличуть в Майбуття,
Хоча  й  міркую іноді  таємно,
Якщо комусь  згодяться    для життя,
Та буде і для мене це приємно…
Дарую  вірші тим, хто любить їх,
Та з задоволенням,     завжди  читаю,
Що  упустив,  тепер наздоганяю,
Все від  душі, для друзів, для своїх…

Автор   Геннадій  Сівак.
29  серпня  2015 року.