Ти - мрiя

Алексей Радзей
Ти – мрія,
Або стати нею не згордуй!
Моя надія,
Прошу, очі помилуй!
Бува,
На вишні вічно ладен хтось дивитись,
Та я
В твоїх очах лиш хочу розчинитись!
Іще, благаю,
Посміхнися,
І уві сні чарівному
Явися!
Аби я ще раз до небес піднісся!