Серце, немов дитина

Вера Половинко
Серце, немов дитина

Серце, немов дитина –
Прагне того, що бачить:
Сонце, небо, дерева,
Вітер, що віття гладить.

Те мерехтливе сяйво,
Що далеко на небі,
Місяця – хліба окрайок…
Що для дитини треба?

Кожен сіяє ранок,
Літні та теплі грози,
Новий, як сон, світанок,
Ніжні, іскристі роси.

Жадібно п,є тумани,
Що пролягли в долинах…
Спомин пливе жадано…
Серце – мала дитина.

Віра Половинко
4.08.2015р.
м. Харків.