Життя марення

Вера Половинко
Життя є – марення

Життя є – марення.
Воно – чекання
Чогось незнаного.
Як трепетання
Весною квітки,
Птиці в небесах;
Як спалах суму,
Що бринить в очах.
Життя є – марення…

Віра Половинко
4 .09. 2015р.
м. Київ.