Сердце, которое любит

Вера Половинко
Серце, що кохає

Серце, що кохає
Буде довго жити,
В нім вогонь палає,
Буде довго гріти.

Серце полум’яне
Буде панувати,
Доки не сконає
Буде шанувати.

Воно довгі літа
Житиме в любові,
Як рожева квітка:
В миті, в ласці, в слові.

Буде виростати
У веселім світі,
Буде розквітати,
Жити в кожній миті.
 
Віра Половинко
9.08.2015р.
м. Харків.