В чорних косах бiлi стрiчки

Владимир Зубрицкий
Моє  сонце встає,
Моє серце шепоче,
Що  для тебе знайде
Бiле плаття охоче.

     Приспiв:
Ось iдеш ти бiля рiчки
Помiж лоз  i  трав весняних.
В чорних косах бiлi стрiчки,
Жар душi - в очах вогняних.

Твоє личко цвiте,
Твоє серце чекає,
Що кохання прийде
Тiльки  звiдки - не знає.

      Приспiв
Нашi  руки сплелись,
Нашi  чари єдинi,
Де двi тiнi зiйшлись
Слiв не треба вiднинi.
        Приспiв
14.09.72. Володимир Зубрицький