***

Касуева Мата
Сан ц1ийнах латта а дуза даьш
Йира а, суна ахь чов...
Са коьрте даг1алац х1етахь
Доккхур ду, соьца ахь дов

Сан аз ца хезаш хьо йиснера
Боьттира юкъе а пянн!
Соьга ца хьожуш а, йеларца
Бохийра безаман бянн...