Благодарю тебя

Ана Болик
С тобою нежно струны сердца зазвучали,
Наполнившись  мелодией живой.
Хрустальной чистотой, сливаясь с родниками,
С росой кристальной, сочною травой.

Хочу тонуть в любви и погружаться в негу.
Касаться губ дыханием своим.
Хочу взлетать с тобой и наслаждаться мигом,
Что дарит тени густота двоим.

Благодарю тебя за чувства бесконечность,
За ласку рук и за души красу.
За песню двух сердец, за преданность и верность,
За животворной близости росу.


06.09.2015 года © Ана Болик

Я дякую тобi...
Нина Трало
З тобою ніжно зазвучали струни серця,
в мелодію злились гучну й живу,
криштально чисту, ніби краплі із джерельця,
що стрімко впали в молоду траву.

Як я бажаю потонути в теплій млості
і жадібно впиватись у вуста,
дивитись лагідно із неба високості
як нас ховає втіхи тінь густа.

Я дякую тобі за почуттів безмежність,
за ласку рук і за душі красу,
за пісню двох сердець і за життя безпечність,
за життєдайну близькості  росу.

                28.06.2015 р.