Коханими бувають т льки назавжди

Ксю Север
Коханими бувають тільки назавжди.
А як на день чи місяць - не любов то зовсім.
Коханому дарують щастя кожну мить,
Коли як іншому присвячують лиш осінь.

Таке буває - ти не зрозумієш,
Чи почуття то щире, чи лишень розвага.
Згадай,
Кожної ночі про що мрієш,
Про вавілон життя або душі відвагу?