Багатель ПРО...

Ольга Альтовская
БАГАТЕЛЬ "ПРО..."

Простор небес
В туманной мгле –
Сырой компресс
Больной земле.

Простужен мир.
Печаль полней
В плену квартир,
Промозглых дней.

Просвет – мираж.
Дождливый бред.
Сезон пропаж:
Теряя цвет,

Бормочет день
Нам про тепло,
Про синь, про сень,
Про… про…  "Про-шло".