В мрiях до зiрок

Петро Керанчук
Казкою чарує
Сонечко діток.
Поки їх Чугуїв
Водить в дитсадок.
Поки їх Чугуїв,
Поки їх Чугуїв,
Поки їх Чугуїв
Водить в дитсадок.

Ягідки калини
Поруч їх стежок.
Летять з України
В мріях до зірок.
Летять з України,
Летять з України,
Летять з України
В мріях до зірок.

Виростайте швидше,
Доньки і сини.
І нехай здійсняться
Мрії вам і сни.
І нехай здійсняться,
І нехай здійсняться,
І нехай здійсняться
Мрії вам і сни.