Бог - любовь

Барабаш Ольга
Любовь наша, Иже еси на небесах! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да исполнится воля Твоя, яко на небеси и на земли. Любовь наша, хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должникам нашим; и не введи нас во искушение, Любовь, и избави нас от лукаваго.