Ухтишка

Лариса Калинина-Харламова
Ух ти! Ух ти! Ух ти ж-ка!
Дивись, красуня мишка –
У горох спідниця,
Маєчка – велюр.
На маленьких ніжках –
Дві рожеві стрічки,
З бархатним обличчям –
Дівчинка-гламур.

Приспів:
Ми назвали мишку цю – Утишка! Пишка!
Бо бажає щастя всім її душа:
Дівчаткам і хлопчиськам,
І слоникам, і кицькам,
І сонечку, і небу…
І ти добра бажай!

Ух, ти! Ух, ти! Ух, ти ж-ка!
Квапилася мишка,
Щоб кота намистом
Прикрашали всі.
Кіт такий барвистий,
Лагідний і чистий,
Наче вийшов з книжки
Та ще блищать вуси.

Ух, ти! Ух, ти! Ух, ти ж-ка!
Хвасталася мишка:
Квітку-хохотушку
Вишивала я.
Ба, іде хохлушка
Біла білосніжка
Подруженька кішка,
Дівчинко моя!

Приспів:
Ми назвали мишку цю – Утишка! Пишка!
Бо бажає щастя всім її душа:
Дівчаткам і хлопчиськам,
І слоникам, і кицькам,
І сонечку, і небу…
І ти добра бажай!

малюнок Світланки Шиліної