Квакушка

Лариса Калинина-Харламова
Розбишака-жабка
Забула дома тапки –
Не слухалася нені.
Змерзли в жабенятка
Малі, тоненькі лапки.
Худенькі та зелені.
Приспів:
Зшила собі Квакушка
 Квіточкою фартушок,
Парасольку з листячка   
Прикріпила.
А на лапки Квакушка
Приладнала ракушки.
З ягідки намистечко
Причепила.

Ква, Квакушка, Квашенька –
Машка з кучеряшками.
Є у неї Кванічка
Друг товстенький.
Кванічка Пузанічка
Поважає прянички.
То й прозвали всі його
«Пряник-жменька»!

Не боїться жабка
Дощику, бо в тапках.
Кучерява дівчина!
Навіть жук рогатий –
Велетень пихатий
Жабки більше не чіпав.

Приспів:
Зшила собі Квакушка
 Квіточкою фартушок,
Парасольку з листячка   
Прикріпила.
А на лапки Квакушка
Приладнала ракушки.
З ягідки намистечко
Причепила.

Ква, Квакушка, Квашенька –
Машка з кучеряшками.
Є у неї Кванічка
Друг товстенький.
Кванічка Пузанічка
Поважає прянички.
То й прозвали всі його
«Пряник-жменька»!
 
малюнок Світлани Шиліної