Двi подружки

Лариса Калинина-Харламова
Побачила зозульку полуничка
До себе кличе пташку молодичка.
Зозуля її з’їсти побажала
Та ягідка пісеньку заспівала.

З/п
Ку-ку! Ку-ку! – зозуленька кувала.
Ку-ку! Ку-ку! – турбот вона на знала.
Ку-ку! Ку-ку! – за ягідку вхопилась.
Ку-ку! Ку-ку! – уважно так дивилась.

Зозулю пісня дуже здивувала,
То і ягідку чудову покохала.
Поцілувати в хвостик побажала
І пісеньку веселу заспівала.

З/п
Ку-ку! Ку-ку! – царице полуничка.
Ку-ку! Ку-ку! – червоненьке обличчя.
Ку-ку! Ку-ку! – нам довелось зустрітись,
Ку-ку! Ку-ку! – щоб жити і радіти!

Дві зовсім різні дівчинки-сестрички –
Зозулька-пташка й смачна полуничка
У лісі разом весело співають
І всіх до себе в гості зазивають!

З/п
Ку-ку! Ням-ням! – подруженьки-сестрички!
Ку-ку! Ням-ням! – зозуля й полуничка!
Ку-ку! Ням-ням! – співають і жують!
Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку! У лісі весело живуть!

Малюнок Світланки Шиліної