Кульбаба

Лариса Калинина-Харламова
Не чіпляй мене, я збентежена.
Чи можливо необережно так?
Зруйнувати жовтеньку цю квіточку,
Безпорадну, беззахисну крихточку.   

З/п
Очі сяють в траві, канаркові,
То кульбаба росте у любові!
Не чіпайте вразливу цю квіточку,
Безпорадну не хапайте крихточку!

Чи можливо так? Чи можливо?
Та хай станеться всім дивам диво!
Квітці в личко я ніжно, ледь дунула, –
То ж лети, моя люба, – подумала!

Парашутики розлетілися,
Розлилися, не зупинилися!
В далеч хтось полетів, хтось завіявся 
Та один на щоці присусідився.

Повезла його у трамвайчику,
На галявині плигають зайчики. 
Виглядайте мершій, у віконечко.
Там кульбаба росте, наче сонечко!

 З/п
Очі сяють в траві, канаркові,
То кульбаба росте у любові!
Не чіпайте вразливу цю квіточку,
Безпорадну не хапайте крихточку!

Малюнлк Світлани Шиліної