Э. Дикинсон. 1034. His Bill an Auger is

Ольга Денисова 2
1034

Долбить – его закон,
На нем бовет, манишка,
Где дерево, там он,
Червяк – его добыча.
10.09.2015





1034

His Bill an Auger is
His Head, a Cap and Frill
He laboreth at every Tree
A Worm, His utmost Goal.