Эмили Дикинсон. Сегодня тени по холмам

Алекс Грибанов
1105


Сегодня тени по холмам –
Они не видят нас –
Тень тени отдает поклон –
Ответом реверанс.

Мы дамам тем и господам
Ничтожная деталь –
Наш городок под их пейзаж
Размером не достал.



Like Men and Women Shadows walk
Upon the Hills Today
With here and there a mighty Bow
Or trailing Courtesy

To Neighbors doubtless of their own
Not quickened to perceive
Minuter Landscape as Ourselves
And Boroughs where We live