Дочурка

Лариса Калинина-Харламова
Я укладываю спать
Куклу свою Машу:
–Надо, дочка, отдыхать
После вкусной каши.
Я ей песенку пою:
 – Спи моя, дочурка,
Баю, баюшки, баю
Вместе с кошкой Муркой.



Я кладу відпочивати
Ляльку свою Машу.
– На добра ніч! Час вже спати.
Ти наїлась каші?
Я співаю: «Засинай,
Донечка, у ліжку.
Спи, не бійся, баю, бай
Поруч Мурка, кішка.

17.07.12.
13:23