Ослик

Лариса Калинина-Харламова
Целый день трудяга-ослик
На себе детишек возит
Колокольчики звенят,
Зазывают всех ребят, –
Кто желает, братцы,
Снова покататься?



Цілий день трудяга-ослик
На собі маляток возить.
Чуєш дзвоники дзижчать?
Кличуть хлопців і дівчат!
– Хто бажає гратися,
То ж сідай кататися!

16.07.12.
21:22