Член СП

Владимир Гайдук
Член СП

жарт

Адзін несамавіты туз,
Ужо гэткі доубня, небарака!
Улез па блаце у літсаюз,
Меў ад таких як сам адзнакі.

Тытулавау сябе ен сам,
Сам намінацыі прысвоіў.
Свінней прасунуся  у літхрам,
Хоць не таго зусім пакрою!

Цяпер з пагардаю на усіх,
Хоць кошт нулевы мае.
Памыі л'е і лае услых,
Шкада, ды так бывае!