Якби Ви бачили

Надежда Рубан
    Як  би  Ви  бачили...

          
Якби  ви  бачили  ту  весну...
Ішли  русалки  з  перевеслом,
І  як  мене  зачарували.
З  тобою  в  серці  вінчували.

Якби  ви  бачили  ті  сльози
І  погляд  шумної  берези,
Що росла  в  дворі  за  перелазом,
Коли  ще  були  ми  вдвох  разом.

Якби  ви  бачили  ті  зорі...
Що  на  полотні  в  небеснім  полі,
Нам  усміхалися  чарівно
Та  хіба  зараз  не  всерівно,

Коли  уже  ми  розійшлися,
Коли  вже  місяць  ухилився,
Не  дивиться  на  нас  магічно,
Образився  він  на  нас  лічно.

Якби  ви  бачили  ту  осінь...
Що  всипала  нам  в  скроні  просинь,
Як  я  чекала  усі  ночі ,
Щоб  глянути  у  твої  очі.

Якби  ви  бачили …


Автор: Н.П.Рубан.