Пекинес

Лариса Калинина-Харламова
Спит Манюня на подушке,
Спрятав мордочку под хвост.
Мыли шёрстку ей под душем,
Вот и мёрзнет мокрый нос.
Пекинеса, мама Лена,
Просушить забыла феном.



Спить малеча на подушці
Пряче мордочку під хвіст.
Мили крихітку під душем
Ось і мерзне в неї ніс.
Пекінес проблему має –
Де подівся фен не знає.
27/11/12
17^40