Подарок

Лариса Калинина-Харламова
В поле я нарву цветов
Целую охапку.
Мамочке букет потом
Мы подарим с папой.
А пока на турнике
Делаем зарядку,
Чтобы нёс в одной руке
Я цветов охапку.



На галявині ростуть
Квітоньки смугасті,
Бджілки весело гудуть,
А на серці щастя.

Ненці несемо букет
Разом ми із татом.
Це великий наш секрет –
Зробимо їй свято.
17/07/12/
14^59