Татусев доньки

Лариса Калинина-Харламова
Як же важко мені ох!
Дуже справ багато!
Все робили навпіл вдвох
У свято ми із татом!
Він мене причепурив,
Закрутив косичку
І сказав, що подарив
Зайчик нам сестричку.
Приспів:
Полюбляють таточку
Крихітки вродливі:
Мама, дочки-лапочки
І кицька вередлива.

Мрію, як сестра моя
Підросте, хоч трішки,
Ми ж одна тепер сім’я
Ще й Мариська кішка.
Подарую я сестрі:
Платтячко з мережкою,
Босоніжки, бо малі,
І ось ці сережки.

 Приспів:
Полюбляють таточку
Крихітки вродливі:
Мама, дочки-лапочки
І кицька вередлива.
Нам у татка на руках,
Що завгодно можна
Пити воду в бульбашках,
Та ще із мороженим.
Поцілунок в щічку наш
Потрапляє точно,
Тато нам кричить: «Шабаш!
Татусеві дочки»!
Приспів:
Полюбляють таточку
Крихітки вродливі:
Мама, дочки-лапочки
І кицька вередлива.