Комарики

Лариса Калинина-Харламова
Комарики-кусарики
Брязкочуть та бриньчать.
Всі разом під ліхтариком
Зібралися на чай.
Комарик із комарихою
Танцюють гопака.
А стрілочка годинника
Спіймала павука.

Приспів:
Зу, зу, зу, ля,ля,ля!
Хто ж це з нами гра?
Разом танцювали
Під пісню комара.
Хлопали в долоньки
З криками «Ура»!
Бегемот із донькою
Під пісню комара.

Комарики-кошмарики
Із голкою в руках.
Гопак танцюють парами
На гострих каблуках.
Комарик із комарихою
Слоника штовхає.
Втомилися, ледь дихають,
 Тупцюють гопака.

Приспів:
Зу, зу, зу, ля,ля,ля!
Хто ж це з нами гра?
Разом танцювали
Під пісню комара.
Хлопали в долоньки
З криками «Ура»!
Бегемот із донькою
Під пісню комара.

Під пісеньку веселу
Стрибала вся оселя…
Що трапилось? Що сталося?
Комарики кусалися!