14, 09, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Мне кожны дзень за год ці два, а можа і болей , спАдарства. І клічнік у сказе гэтым не паставіла. Не ганаруся бо, такія проста вось абставіны. Чытаю пра бліны ў парку, народ стаіць у чарзе за пайку... У запарцы ...бачу на ФБ. І смешна і балюча мне... Як гэта перажыць краіне беднай, калі народны мозг у заняпадзе. Калі той дранік робіцца ...закладнікам )))