Павучата

Лариса Калинина-Харламова
Нотка соль упала на підлогу,
Розлетілась на малі шматочки.
Це побачив зі свого куточка
Павучок маленький, восьминогий.
Він ковтнув осколок той смачненький
Й заспівав тоненьким голосочком.
Разом із ним співала пісню донька –
Восьминіжка, бусинка гарненька.

Приспів:
Тато маленький і доця,
Тато кругленький і доця,
Тато чорненький і донька
Тримають намисто в долоньках.
– Чудова яка в тебе крапка
На носі, ріднесенький татко.
– Які оченята у доці!
У доці в чорненькій сорочці!

З павутиння зроблена колиска.
Милу доньку в ній колише татко.
У своїх тримає донька лапках
Дивовижне, з нотки соль, намисто.
Приспів:
Тато маленький і доця,
Тато кругленький і доця,
Тато чорненький і донька
Тримають намисто в долоньках.
– Чудова яка в тебе крапка
На носі, ріднесенький татко.
– Які оченята у доці!
У доці в чорненькій сорочці!