15, 09, 2015 пенсия 100 долларов

Светлая Две Тысячи 10
Хоць смейся, а хоць плач, рыдай, слязьмі ад крыўды аблівайся, ты- не патрэбен гэтай уладзе, калі стары, нямоглы, мовіць так бы, кляча. Краіна ўжо спісала для сябе цябе ...усё, што зарабіў, забрала для сябе... сабе, каханай, у кішэнь паклала... А ты, пенсіянер, на вольны хлеб ідзі, збірай на полі каласкі, гуляй у латэрэйку мо з устатку, каб быць і далей дойным статкам, пакуль не здохнеш ... на панэлі, п'яны ў бэлю )))
На Плошчу трэба нам ісці, каб моладзі пасьпець дапамагчы...вярнуць Надзею !