Досить!

Илья Вардиев
Ніколи, мабуть, цє не схаменеться.
Аж, доки не настане справжній суд.
Брудні шакали рвуть країни серце,
Та й кажуть: «Скоро будє Супер Гуд»

Нам кажуть про досягнення шалені,
Про візи та Європу за кутом.
Та тільки пухнуть у самих кишені,
Та тільки обіцянки на потом.

 Ми бачимо ганьби різноманіття.
Нам кажуть – почекайте в стороні.
Закінчиться нове тисячоліття –
Припинять люди гинуть на війні.

 Навіщо, люди, вірите в оману?
Забули, мабуть, кров своїх братів?
Забули все і вироки Майдану
Сучасних не торкаються катів?

 Якщо і зараз будемо мовчати,
Якщо слухняно проливати кров –
Залишиться в полоні Рідна Мати
Ганьби і зради, та старих оков.

 Ніколи, мабуть, цє не схаменеться.
Аж, доки не настане справжній суд.
Брудні шакали рвуть країни серце,
Та й кажуть: «Скоро будє Супер Гуд»

 14 вересня 2015 р.