16, 09, 2015 - а

Светлая Две Тысячи 10
Новая гульня ))) Адгадай адрасата, называецца
1, Хай гэты страшны сон цябе задушыць...ці адбярэ апошні розум, сука... бо колькі гора прынясла ты Беларусі! Пералічыць я, нават, не магу ўжо. Адна бяда ад гэтых гнусей... А мы, як статак , ад галечы трусім, як быццам з дрэва ападаем грушамі, а трэба нам пра будучыню дбаць.. нам верасень для аб'яднання дадзены. На Плошчу ўсе ... навесьці ўжо пара парадак ...краіна нас жадае бачыць!