4- працяг будзе

Светлая Две Тысячи 10
Новай гульня ))) Адгадай адрасата, завецца
4, Пенсіянеру - смерць, пенсіянерцы смерць два раза...ніяк не здохнуць ...вось заразы... нясе нам гэта пані за паразаю паразу ... і нашым марам ...душам ...целу ...так мовіць, усяму адразу... Таксама мо дрыжыць ад страху...авось запатрабуем мы адказу... Бабулі родныя, дзядулі, збярэмся разам мо ?