18. 09. 2015 з - працяг будзе

Светлая Две Тысячи 10
Новая гульня ))) Адгадай адрасата , называецца
7. Загадку сёмую прыдумала я сёння... Ўжо восень, жоўтыя амаль што клёны, і праца наша не скажу, што плённая... скаціліся на дно ... там гора ... слёзы... і вінаватага знайшоў народ ... і гэта той, хто " ўрот " , І ў вушы " ўрот" ... і ў рот... і чорнае на белае мяняюць, і на ТБ нам кожны дзень распавядаюць... што добра ўсё... Кажу я моцна , услых " ізыдзі, драздоўскі рупар уладнай лжы ... !"