18, 09, 2015 8-и працяг будзе

Светлая Две Тысячи 10
Новая гульня ))) Адгадай адрасата, называецца
9. Злівае хто Крамлю на гэты раз нас .. я адкажу сама... то Еўразвяз... не ведаю навошта... такі бо дарагі на сёння кошт- народа годнага на шмат гадоў то лёс! Надзею не вярнуць і мар нам здзейсненных не ўбачыць зноў узнёслых, калі не зладзім мы сапраўднага БАЙКОТА... дзеля дзяцей ... АЛЕ, дарослыя !