украинское

Ника Палански
Вслід за сонцем встаємо
Шаблі в руки беремо
І ходімо ж бо в бій
Бо тільки так поможем їй,
Бо тільки так ми зірвимо кайдани,
Бо тільки так народом станем
Об'єднані ударом долі,
Блаженим бути у неволі -
Не треба. Досить з нас знущань
Чекати марно покарань
Неначе Бог ж бо одвернувся
Народ український нагнувся
Та дух незламний
В серці сила
Й до поки в тілі є хоч жила
Стояти будем до кінця
Нехай й без помічі Творця