Sfinta Mama, Tu... Marie

Светлана Гуцу
O viata, un inceput
Mi-ai dat o lume-ntreaga
M-ai invatat ce n-am stiut
Si tot ce ti-a fost draga

Raiul la picioare
Ti-l astern doar tie
Esti al nostru Soare
Sfinta Mama, Tu... Marie

Primul murmur, gingurit
Primul zimbet, primul sarut
Numai tu l-ai daruit
Intreg frumosul absolut.

Esti a noastra purtatoare
De rugaciuni si avutie
De toate iertatoare
Sfinta Mama, Tu ...Marie

Divina esti, atit de-aleasa
La suflet, fapte si priviri
Mereu dulci, armonioase
Vorbele- Sfinte Psaltiri

Lacrimile ravasesc
In asta toamna trandafirie
Cu un sincer Te Iubesc !
Sfinta Mama, Tu... Marie