Не поспiшай

Элина Клауд
Не поспішай
все марно
ти не встигнеш
сказати все, побачити, почути
Єдине, що ти маєш
цю хвилину
не поспішай
смакуючи її

Хай листя падає кружляючи повільно
Від стиглих груш метелики сп'яніли
Хай час тікати намагається - хапай
його за хвіст
тримай
він як розпечене вугілля
тримай
він рветься і зриває шкіру
Не поспішай