Ти за мною по слiдах...

Кольцова Наталия
Ти за мною по слідах... Це добре.
Я тепер не розумію хто я.
Не важливе зараз слово жодне,
Все описано в картинах Гойя.
Все відносно із теорій Ейнштейна,
Зрозуміло із книг Ремарка.
Поеми з життя, суть ідейна,
Як висвітлював великий Петрарка.
Повертаєшся назад, до мене...
Та чи варта така дія жертви,
Чи насправді є бажання шалене
Внести в долю свої пожертви?
І впевнено повідомлював Вернер,
Свідомість приходить з роками.
Та судили зірки, бачив Кеплер.
Право вибору лише за нами!

14.09.2015р...