Ти наче...

Кольцова Наталия
Ти наче ювелір,
Феноменальні вміння.
Звучала пісня лір,
Та вже не те каміння...
Та вже не ті пісні,
Давно забуті світом.
І люди не такі,
Цвітуть не щирим цвітом.


17.09.2015р.