Нощ и блус...

Борис Калинов
Звучи  блус. Истински.
Капка искряща вода
На черен гланц.
Съща нощна Здрачина-
мелодично черен.
Цветът му... Той
телата и Душите заедно
превръща в Танц...
И усет:
Мирис на Любов,
на която той
единствено е верен...

Странник
23.09.2015г.
Пловдив
Художник: Андре Кон