Дитяча осiнь

Наталья Гуркина 2
Осінь на листочку в місто прилетіла,
На долоньку вранці обережно сіла.
Дощику краплинки заспівали тихо,
Вітер-непосида біля вушка диха.
Жовта, стигла осінь, як вогонь, багряна,
Нам, малятам, люба, гумачкам чекана!
Граєшся щасливо з листям і вітрами,
Пригощаєш щедро нас усіх дарами.