Мятнае ран цу

Незрин Рза
мятнае раніцу
шэра -зялёныя туман
                жудасна
      прыгожае неба
    паглядзела ў акно
                неба
              У куртцы
   з малінавых палян
     У далі трускаўкай
           запахла яно ...