Як стати поетом

Таисия Цыбульская
Як мені поетом стати?
Як навчитись віршувати?
Каже мама:"Треба, сину,
підібрати гарну риму!"
Каже тато:"Треба зміст!"
а бабуся каже:"Хист!"
А дідусь додав:"Учення!
І краплиночку натхнення!"