***

Полина Нижинская
Мені трапляются такі люди
Що я промовляю досить
Досить кривити ці обличчя
Пустих вітрин вулиці
Ваші думки
Всі не в ціль
Зажимаю в руці камінчик
Дитина
Один два три
Я виріс з тих рукавиць
Я тримаю в руках циглину
Я її впустив
В сліпучі стікла ваших пустих вітрин