Натхнення

Фёдорова Дина
Яскравий, сонячний день.
У серцю моєму спокій.
Я бачу небо, а вільний птах
Натхнення до мене приносить.

Надія, Радість, Любов –
Подруги мої сьогодні,
А вірші зі мною ще будуть знов.
Кохання згадаю щоночі.

Як затишно, ніжно, чудово!
Мурахи по тілу побігли.
Натхнення – моє кохання!
Назавжди зі мною це диво.

3 жовтня 2015 року