Листопад

Борис Калинов
Октомври
пуши утринна
лула...
Димът,
увил Родопа в бял воал,
вече пада в
Тракия -
надолу- в равнината,
приела цветове
от Есента.
Дочувам шепот:
Падналите орехови
листи
прошумоляват нещо
много тихо
под бързи стъпки
в тъмнината.
За есенни цветя е...
Песента.

Странник
04.10.2015г.
Пловдив
Художник: Б. Калинов -"Листопад" Комп. рисунка